Nobody Knows


Ush

hej på er.

Förlåt för uppehållet, men haft mycket att göra i skolan och hemma. Jag har bestämt mig för att bo själv under december månad, och har fixat så det går ihop med ekonomin också. Helt underbar känsla ändå nu när det känns mer och mer som bara min lägenhet!! och senast på söndag ska hon som har bott hos mig hämta sina saker, och då kan jag använda det lilla rummet !!
Och snart ska jag börja julpynta för fullt !! KUL!!!!!

Just nu sitter jag och tittar på insider. fyfan vilka jävla idioter det finns alltså. på riktigt.
Först socialen ( ingen nyhet ) som är dumma i huvudet och slänger ut en 18årig tjej med en 10månaders son på gatan. Pinsamt. Men något som är ännu mer pinsamt är ju de finska zigenarna som har haft värsta grannbråken i över 20 år, och nu har ena familjen gått och huggit ner en av dom från den andra familjen med en YXA så han blev av med ena ögat!! HERREGUD!!! ja jag behöver väl inte säga vad jag tycker om .. sånt..


Lovar att bli bättre på att uppdatera igen!

Ha en underbar natt!

Pommes och Konstig dator

Sitter och äter pommes , dagens middag. verkligen allt annat än fancy, men det blir väl vad man gör det till.

Det är reklam i housewives , så passar på att skriva här, ioch  med att jag ej skrivit på ett tag. Min dator är fortfarande helt knas, så internet dör varannan minut :(


Det som har hänt av "intresse" är att min mormor hamnat på sjukhus, hon är 90 år och har njurfel. Men nu är hon lite bättre och är på nåt slags "sjukhushem för gamla" och hon har blivit mycket piggare nu än hon varit på länge!!
Hoppas hon får hamna på något ålderdomshem snarast, istället för att sitta ensam i sin lght och vara ledsen :(

Nu börjar housewives igen!!


Ha en underbar kväll!


SNÖ!

Det snöar!! Nu känns det verkligen som bullerbyn, Persikan :p



NEEEEJ

"you have a security problem!" säger min dator och internet funkar knappt.

tänkte bara skriva snabbt. återkommer när / om datorn är fixad

Persika

Nu har persikan åkt så nu är jag själv igen . Igår gjorde vi god mat, kyckling med pommes, beasås, oliver och fetaost MUMS . till det blev det lite Asti och prat :)
Lite senare la vi oss i sängen med datorn och tittade på förra avsnittet av Färjan och då somnade hon ganska snabbt :p


Idag har vi bara slöat och jag har gått och fixat och plockat här hemma. Gjorde även en likadan fläta på henne som frisören gjort på mig! Tänk att det gick! jag hade aldrig gjort en sån förut.


Skriver mer senare!

Vilka grannar va!?

Mina grannar har precis fått sitt första barn, så i förrgår la jag ett litet vykort med 3 solrosor på och skrev: "Stort grattis och enorm lycka önskar jag er, när två har blivit tre! Mvh Caroline" i deras postlåda.

Och jag har sprungit upp och ner hela dagen igår och idag och tittat om jag fått nåt tackkort, men det har varit tomt i min postlåda. Nyss när jag låg och vilade så plingade det på dörren och jag kunde Inte förstå vem det var, så jag fick litehalvpanik och skyndade mig på med kläder. När jag öppnade dörren stod mina grannar med en yttepytteliten pojke i famnen och en blomma i den andra, och jag är helt yrvaken och vet inte vad jag ska säga eller göra!

Så nu sitter jag här med en jättefin blomma och funderar på om jag ska gå ner och plinga på och be om ursäkt för att jag betedde mig så dumt, jag blev helt hyperaktig och frågade bara om barnets namn men inte föräldrarnas . så pinsamt.

Men titta!!


Längtan

Jag längtar efter dig fortfarande. Har du inte kommit än? Jag ska leta efter dig imorgon.


Imorgonkväll kommer en Persika hit och då blir det nog lite film och sånt. Vi får väl se vart kvällen för oss. Hon blir den första som någonsin sover över i min nya lägenhet (utom inneboende). Känns lite speciellt :)


Godnatt på er !!


*fotnot: Persikan har ett annat namn

Nyklippt

Jaha, så nu har jag fått det gjort, nu har jag klippt mig. Jag ville klippa lugg, men frisörskan sa att det inte var någon idé då mitt hår lägger sig i mittbena hela hela tiden så jag blev lite halvnere pga det, men men.

Här kommer två bilder på hur jag ser ut efter klippningen :p

 


Skriver mer sen!

Sömn

Jag har faktiskt sytt en hel del de senaste 2 dagarna! hade köpt två "kattsängar" som var röda, inte så fint, då vard. rummet ska gå i svart-vitt. Har även en kattklösgrejj i beige här, eller snarare hade. Sist vi var på bauhaus köpte jag 1 stor fleecefilt och den har jag klippt sönder och sytt på sängarna och klösgrejjen. Det blev helt okej! iaf på sängarna :p
kan lägga upp bild på det typ imorgon.

Enda negativa med det är att katterna är svarta som natten själva så man ser inte först om det ligger någon katt däri :p

men Nu ska jag göra mig iordning och krypa ner i sängen och titta på Ulla-Carin Lindqvist's dokumentär. Ni borde titta på den! Jag läste ut hennes bok idag och jag kände mig sorgsen men ändå full med liv och kärlek. Vi måste vara tacksamma för det vi har, de vi har och att vi har chansen att uppleva ännu en dag.
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=565460 

Ha en underbar och mysig onsdagsnatt!!!


Where are you?

Jag längtar ju efter dig, varför kommer du inte? :(

Idag har jag sett på film i skolan igen , vi har börjat se "Du Levande" och den verkar vara otroligt deprimerande, men ändå någon glimt av väldigt väldigt tragisk humor som jag idag Inte uppskattar pga mitt egna humör.

Och jag ska inte ens gå in på vilka jävla problem dom som sköter min fastighet har. Jag kommer seriöst snart börja slå mig själv med en burk oliver i huvet. shit alltså. Och så förväntar dom sig att man ska betala för skiten!! ÅÅÅH


iiii alla faaaall

Skriver säkert något senare ikväll , nu ska jag ligga och önska och längta lite till


Ha en underbar onsdagskväll !!

Studera hemifrån?

Hur fungerar det när man studerar hemifrån? Någon av er som gjort det eller känt någon som gjort det?


Idag har jag varit nere som vanligt. Har precis legat i badet i ca 1,5 timme och läst "ro utan åror" av Ulla-Carin Lindquist, började läsa den imorse och är snart klar med den. Väldigt ledsam bok och jag kom på att jag måste se hennes dokumentär igen, om den finns kvar på SVT play..

Har blivit en riktig bokslukare det senaste, så det har blivit en fördel med att ha 30 minuters resväg till och från skolan.


Senare blir det ugly betty och desperate  I LIKE
 


- bort med dig dumma depression


Ush

Nu har jag precis kommit till mamma. Jag stod inte ut med tanken på att vara själv ikväll så såhär fick det bli. Nu sitter jag här och försöker titta på Filip o Fredrik.

Skriver mer imorgon.

Ha en skön kväll!!

SÄTT STOPP FÖR DET SVENSKFIENTLIGA VÅLDET

trött gick jag ut till postlådan och hämtade upp all reklam , sätter mig tillrätta i soffan och ser att på reklamhögen ligger ett svart "papper" med en hand på. Jag läser. Vänder blad.

"SVENNEHORA!!!" 

De stora gula bokstäverna drar till sig blicken och man är fast i texten. De har skrivit om en svensk flicka som blivit misshandlad av ca 25- 30 män som är ett såkallat främlingsgäng. När någon ur gänget skrikit "ey svennehora!" så, istället för att sänka blicken mot marken och gå vidare, säger flickan något tillbaka.

De i gänget inleder en utstuderad misshandel på den "uppkäftiga" flickan där de slår och sparkar henne om och om igen. Med knogjärn på sina händer riktar dom slagen och även sparkarna mot hennes ansikte.
När hon faller till marken hoppar de jämfota på hennes bröstkorg även där om och om igen tills hon tappar medvetandet, när hon gjort det lyfter en av killarna upp hennes huvud så att de andra kan ta sats och sparka henne i ansiktet och de hånskrattar när de gör det.

PLÖTSLIGT HÄNDER NÅGOT OVANLIGT
Sex svenska killar får syn på den pågående misshandeln och slängde sig in i pöbeln för att med sina kroppar skydda den grovt misshandlade medvetslösa flickan.

Bruten näsa, intryckt trumhinna, skadat kindben, två inre blödningar och ömma revben var de fysiska skador en av de svenska killarna fick, och hans fem vänner fick föras till sjukhus för att sys. Flickan fick blåmärken över hela kroppen, har svårt att andas och äter smärtstillande.

Över hundra personer nominerade de svenska killarna till Aftonbladetjippot "Årets svenska hjältar" . Oavsett hur Aftonbladets omröstning slutar, är dessa unga mäns ingripande årets svenska hjältedåd för oss, ja, för hela det svenska folket.

Nu kan även DU vara med och protestera mot det Svenskfientliga våldet och visa ditt stöd för svenska hjältedåd, visa att även du besitter en gnutta civilkurag och visa att även du känner dig manad att delta i denna viktiga manifestation mot svenskhat och det urskillingslösa svenskfientliga våldet.


6:E DECEMBER 16:00 RÖNNINGE STATION                             VI SES VÄL DÄR?

Källa:

All alone

Idag har jag varit (än en gång) på rusta, jysk och ikea och nu är det inte roligt längre :(  Och mina pengar mår inte bra av att slösas på småsaker nå mer . anyway


Ha en underbar söndagkväll !!


light

En tjej var även här och tittade på rummet idag, får svar på måndag om hon vill flytta in eller inte!

Ikväll har jag gjort fruktsallad och tänt ljus överallt  ( ljus är my new addicition :p ) och tittat på tv. Mina små fina katter sover fridfullt efter en lång dag ute i kylan. 

Städning

Idag har jag städat städat och städat . Har dammat, plockat, sorterat, dammsugit, slängt sopor och skurat golvet.

Nu börjar det fan bli riktigt snyggt här! bara lite tomma ytor här och var. Men det löser sig, då jag har små planeringar i bakhuvet på hur jag skulle vilja ha det. Saknas bara tid och pengar! 

Det  kommer en tjej och ska titta på rummet vid 16 imorgon!


God natt !!

blä

orkade ej ha kvar min lista, den tog upp så mycket plats :P

Emelie, dina kommentarer försvann :( :(


School

Igår sov jag hos meine mutter så hade ej tillgång till dator! Eller a, lillebrorsans men den får man knappt kolla SL på innan han har abstinens från CS och allt vad han nu håller på med!

Igår hade jag film i skolan och vi såg "Alla mår bra", dokumentären om Jordbrobarnen. jaja. tycker det är en rolig grejj som filmaren kommit på, att filma en klass i 1an typ 1976, sen typ 1988 och sist 2005! roligt att se hur det har gått för dom och hur dom ser ut "nu"!!

Idag har det varit skola och jag läste ut Dödergök idag! "fortsättningen" på Smuts , båda av Katarina Wennstam. Kan STARKT rekommendera hennes böcker!!! Men nu har jag lite halvångest över att jag inte har hittat någon ny bok att börja läsa, så på tåget imorgon blir det ingen läsning , förutom kanske en Metro :(

Nu ska jag titta på tv3:s webbtv. reprisen av Design: Simon & Tomas . dom skulle tydligen göra något i svart/vitt , och det är ju min idé med mitt vard.rum så kanske man kan få små tips m.m därifrån!

Ha det bra mina underbara läsare!!


Late

Nu blev det sådär sent igen. fan jävla blä. Jag var trött vid 22.40 men började spela lite spel på datan, kollade lite program på tv:n.

Imorgon ska jag ta mig till skolan och resten av veckan oxå. Har skickat iväg ett mail till en butik här i Järfälla som sökte helgpersonal. Hoppas hoppas att dom vill ha mig!

Halsont

Idag när jag vaknade hade jag jätteont i halsen. ush. Jag blev hemma från skolan ..
På eftermiddagen kände jag mig lite bättre så passade på att åka till IKEA och handlade lite småsaker.  skulle "operera" sängen ikväll, men det får bli nån annan dag, kanske imorgon.

Sen la mig och vila vid 19 till 21, seg. Och nu har halsontet blivit värre, om möjligt. Men men.

Här kommer en på det nya fina golvet !!

     Samt en bild på sängen "före operationen" :   

Sammanfattning

Av senaste tiden typ...

I måndags var jag och fotograferades till en utställning jag ska vara med i. Var ett tag sen sist och kändes lite nervöst i början, men det släppte snabbt och blev troligen bland de häftigaste bilderna jag varit med på! Lägger in en bild som är helt orörd (tagen med min mobilkamera från en datorskärm så klaga inte! )

I onsdags var  jag på erotikmässan som tyvärr var lite av en besvikelse enligt mig, då jag hade hoppats på större utbud av sexleksakerna som såldes där. Men en del små "fynd" och två ostar kom med hem iaf.

I fredags var jag på bio! såg Step Brothers, riktigt rolig till och från! kan rekommendera den!



Ikväll ska jag åka och hämta 2 sängbord jag ska köpa från en på blocket och sen blir det nog till att hyra en film och bara mysa i min lägenhet ( som är underbart vacker med nytt parkettgolv!!! lägger upp bild senast imorgon )

Här har ni bild från fotograferingen !!

       

Måste bara....

lägga in det här, taget från http://mammabeckas.blogg.se/ :



Det är en bild på Albert Einstein , men backa några meter från datorn och vem ser du då? Marilyn Monroe!!

DET FUNKAR!!!

RSS 2.0