Onsdagsäventyr

Igår var jag med S och vi åkte till Persikan där vi umgicks i några timmar. Tanken var att vi skulle se Lasse Berghagen i kungsan vid 18-tiden, men det blev lite slött hos persikan , så vi kom iväg vid 19 har jag för mig.

Väl i kungsan mötte vi några från S's skola och slog oss ner hos dom , dock prata jag inte så mycket med dom, men det spelar väl ingen roll :p 

Några timmar senare skulle Persikan åka hem och jag och s drog till henne. Några kompisar till S kom förbi och vi lyssnade lite på musik och konverserade innan det var dags för mig att dra mig hemåt. Trevlig kväll - bara vädret som var kasst.

Idag har jag kört på körskolan och det gick helt okej, sen har jag bara slöat resten av dagen - imorgon ska jag nog till mamma , men får se :)

Här har ni bilder från igår - enjoy

     

funkar inte ???

Funkar inte bilderna för någon av er??? för mig funkar det prima...

Säg till!

Tjolahopp

Ja jag säger då det, nu klassas man väl snart som alkolist eller något. Hur ska denna sommar sluta?

Igår åkte jag till min mamma vid 14-15 tiden och köpte med mig lite körsbär - mums btw - och hemma hos henne tittade hon och jag på bilder på henne när hon var ung och läste gamla brev som hon skrivit till sin mamma (min mormor alltså) när hon var 18 år och flyttade till sthlm. Efter en stund kom min storebror och vi pratade lite ett tag.

Vid 18tiden körde min storebror mig och min mamma till systemet i kungens kurva där vi handlade lite dricka... som blev en hel del dricka till slut.. hem till mamma och hämta lillebror, han och jag åkte till  zinkensdamm och mötte Persikan och vi började gå mot berget vi skulle träffa lillebrors kompisar på.

Kvällen flöt på för fort (enligt mig) och det var lite kyligt iom att jag glömde min jacka men fick låna persikans tröja så jag överlevde. Dock blev jag av med en t-shirt med rosa tryck  :( är fett deppig över det , men men..

Här har ni bilder - enjoy!

    

Fick även några bilder av Persikan nu från i fredags , här har ni dom

  

Jag vet jag vet...

... jag kan ha lite kass humor ibland, och jävligt rå, men det här var fan roligt - så jag delar med mig anyway



Var en som skrivit kommentar där klippet ligger
"Vet ni vad Fritzl sa till sin fru innan han gick och lade sig på kvällen?
- Jag har släkt i källaren... " 
 
Haha den var fan nästan ännu bättre än de i filmen

RSS 2.0