SÄTT STOPP FÖR DET SVENSKFIENTLIGA VÅLDET

trött gick jag ut till postlådan och hämtade upp all reklam , sätter mig tillrätta i soffan och ser att på reklamhögen ligger ett svart "papper" med en hand på. Jag läser. Vänder blad.

"SVENNEHORA!!!" 

De stora gula bokstäverna drar till sig blicken och man är fast i texten. De har skrivit om en svensk flicka som blivit misshandlad av ca 25- 30 män som är ett såkallat främlingsgäng. När någon ur gänget skrikit "ey svennehora!" så, istället för att sänka blicken mot marken och gå vidare, säger flickan något tillbaka.

De i gänget inleder en utstuderad misshandel på den "uppkäftiga" flickan där de slår och sparkar henne om och om igen. Med knogjärn på sina händer riktar dom slagen och även sparkarna mot hennes ansikte.
När hon faller till marken hoppar de jämfota på hennes bröstkorg även där om och om igen tills hon tappar medvetandet, när hon gjort det lyfter en av killarna upp hennes huvud så att de andra kan ta sats och sparka henne i ansiktet och de hånskrattar när de gör det.

PLÖTSLIGT HÄNDER NÅGOT OVANLIGT
Sex svenska killar får syn på den pågående misshandeln och slängde sig in i pöbeln för att med sina kroppar skydda den grovt misshandlade medvetslösa flickan.

Bruten näsa, intryckt trumhinna, skadat kindben, två inre blödningar och ömma revben var de fysiska skador en av de svenska killarna fick, och hans fem vänner fick föras till sjukhus för att sys. Flickan fick blåmärken över hela kroppen, har svårt att andas och äter smärtstillande.

Över hundra personer nominerade de svenska killarna till Aftonbladetjippot "Årets svenska hjältar" . Oavsett hur Aftonbladets omröstning slutar, är dessa unga mäns ingripande årets svenska hjältedåd för oss, ja, för hela det svenska folket.

Nu kan även DU vara med och protestera mot det Svenskfientliga våldet och visa ditt stöd för svenska hjältedåd, visa att även du besitter en gnutta civilkurag och visa att även du känner dig manad att delta i denna viktiga manifestation mot svenskhat och det urskillingslösa svenskfientliga våldet.


6:E DECEMBER 16:00 RÖNNINGE STATION                             VI SES VÄL DÄR?

Källa:

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hon sa säkert något nedlåtande tillabka i samma genre men eftersom att hon är svensk räknas hon då som rasist och måste få stryk! Usch för vissa .. människor?



Nåja nu har jag uppdaterat bloggen! varit lite off har städat hela dagen (A) haha Men följ me nästa gång jag å lizz drar iväg på julshopping vettja? blir runt 5 -6 december (A) hihi!



Kramar

2008-11-11 @ 21:25:24
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Sandra

fyfaaaan är allt jag har att säga!



jävla äckel killar som ger sig på en TJEJ!



jävligt bra gjort av killarna där!

dom förtjänar fan ett pris!

att inte folk har mer vätt i skallen! GAH

2008-11-12 @ 21:36:25
URL: http://foltern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0