Huliganism

Jag lägger mig sällan i saker jag inte kan påverka.

Men en sak som gör mig så jävla upprörd är det som kallas Huliganism. Småpojkar och "vuxna" män som använder sport som en ursäkt till att slå sönder varandra är för mig helt jävla otroligt.

Ett framsteg är att polisen börjat visitera alla som ska in på området matchen utspelar sig, och folk som är kända på vissa områden inom polisen får inte komma in alls - Men det räcker inte.
Idioterna - huliganerna - bestämmer tid och plats att mötas upp , och polisen får oftast reda på stället samt tiden för sent.
Jag själv har sett vad bråken resulterar i , och jag är rädd för att det någon dag tar en älskad person ifrån mig och det kommer då kännas som att jag stått och tittat på när den dött mitt framför mina ögon.
När jag sträcker ut handen och erbjuder hjälp - slås den bort med en hård smäll och jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Våld löser ju inte våld - om det gjorde det hade jag slagit ner alla idioter som dragit in min nära i den där jävla skiten - och ju äldre den blir - desto värre kommer det bli .

Kanske ska man ta avstånd från personer som inte vet sitt bästa , och som slänger bort sitt liv till skit?

 
Mer av sånt här inom snar framtid, tack


Söndagsparty med Filip & Fredrik

HERREGUD MIN ÄLSKADE MANSON PÅ TV IKVÄLL !!!! hihihihihihihi jag känner mig neurotisk.

jag ska INTE missa honom <3

           

JOHANNA: jag har kvar min 14åriga present från dig, kommer du ihåg!?

Hemma

Nu är jag 'hemma' i kallhäll. såååå underbart skönt att ha kommit bort från Irland.

Jag kommer nog inte gå in på detaljer här på bloggen, då man aldrig vet vet vem/vilka som läser .

Igår tog jag en buss från cork till flygplatsen i Dublin,den lämnade cork 19 och kom fram ca 23 och där spenderade jag natten i en fotölj halvsovandes - var ju tvungen att ha stenkoll på min packning. *nooooojjig*
07.30 (skriver i irländsk tid) blev jag väckt av nån som jobbade på flygplatsen som sa att jag inte kunde sova längre.
Jag gick ner till incheckningen som öppnade 8 och fick betala 88 euro för övervikten på min packning. jaja det gör väl inget tänkte jag , så länge jag kommer hem.

11.05 lyfte jag från dublin, och om jag hade kunnat - så hade jag spottat ner på ett visst hus. Landade 14.15 i köpenhamn (då "svensk tid") .
I köpenhamn fick jag vänta på nästa flyg som skulle ta mig till sthlm, som skulle lyfta 17.10, men som blev försenat till ca 17.50 så jag landade vid 19. Därifrån tog jag taxi hit och jag har bara njuuuuuuutit av att bara vara !


Nä - Irland = skitupplevelse . fyfan vilka svin alltså

Jag älskar Sverige

flippar ur?

Erkänn att du saknar mig när ni ser mig såhär ....
 
Eller såhär...


hihihihii minihuvud


Tänk vad vettiga diskussioner jag skulle kunna ha om jag hade två huv'en


fast jag känner mig lite såhär ganska ofta.....





Förlåt, jag tror jag tappa mitt omdöme på nån landsväg

HEM

Jag ska åka hem. återkommer.

Gårdagen med ett ord - Fiasko


Herregud alltså. Igår skulle jag som sagt ut med några härifrån på puben, de hörde av sig till Brian och Lee runt 17.30 och sa att dom var påväg in till Macroom (byn) och att jag kunde komma när jag ville.

När jag väl var där mötte jag en tjej som heter Sheila och hon och jag gick till pizzerian för jag hade inte ätit på hela dagen. Jag beställde en LITEN pizza och en mellan cola. Jag trodde jag skulle dö när hon sa priset - 11 euro - vilket är 120 svenska kr, och inte fan var den speciellt god heller. men aja. Efter det gick vi till Penn's pub och satte oss.
 

Efter ca 1 timme skulle sa dom (sheila och hennes två killkompisar) att vi skulle gå ut, och då köpte dom typ nåt äckligt vin av någon som vi var tvungna att dricka uppe på nån jävla bakgata, och där satt vi i typ 2 timmar eller nåt, klockan var ca 23 när vi gick därifrån. Sen gick jag och Sheila till hennes tjejkompis lägenhet för Sheila skulle byta om.

Efter det gick vi tillbaka till Penn's. Vid 1.30 tiden sa dom att vi skulle gå ut från Penn's (ÄNTLIGEN tänkte jag, som bara ville HEM) , så vi gick ut och så började dom gå mot en annan pub, så jag sa  typ att jag ville hem, men dom brydde sig inte.

Utanför den andra puben, Rosie's pub, så gick Sheila och den ena killen in, medans jag sa till den andra att jag ville åka hem och frågade om han kunde hjälpa mig med en taxi. Han ba; "vänta här så hämtar jag Sheila".
Planen var från början att jag och Sheila skulle ta taxi hem tillsammans, då det kostar typ 20 euro att komma hem.


Efter ca 30 min har jag börjat få smått panik (regnet öser ner, jag står ensam utanför en pub och det fanns inte en endaste taxi) och jag har kontakt med en kompis i Sverige via sms och han försöker få tag på Lee & Brian, men de svarade inte på telefonerna.


HURSOMHELST så gick jag runt i Macroom i TVÅ TIMMAR i regnet och letade bilar, grät, och tänkte ett flertal gånger försöka GÅ hem , vilket jag senare skulle insett hade varit OMÖJLIGT, tills jag till slut stod utanför Rosie's igen, och frågade en äldre man (runt 65) om han kunde köra mig till hem. Han sa att hans dotter jobbade inne på puben och att de åkte förbi byn där jag bor och att jag kunde få följa med, men vi var tvungna att vänta på henne tills puben stängde.
Jag sket i hur länge vi fick vänta - jag slapp att stå i regnet.

TVÅ TIMMAR SENARE (klockan var nu 4.15) kommer hans dotter och vi åkte hem.

4.50 = ÄNTLIGEN HEMMA


Nu har jag surat hela dagen över att allt alltid är komplicerat för mig och vara arg på alla.
Idag har verkligen varit en deppdag. Fyfan alltså.


Irland = Full rulle

Igår hann jag inte skriva. Brian kom hem vid 15 och då tog jag det stenlugnt för jag var rätt trött. Fick akut hemlängtan igår , och när jag satt och snyftade lite så kom Lee in och gav mig en axel att gråta mot - och när jag var klar med det så sa hon att jag hade blivit bjuden på en "get-together" av några ungdomar i min ålder i ett av husen lite längre bort och hon frågade om jag ville gå - javisst sa jag och gaskade upp mig.

Av bar det till grannhuset och alla glodde nyfiket på mig - jag kände mig lite halvt ovan med denna uppmärksamhet, men dom var snälla och det är väl huvudsaken, alla var avundsjuka på mitt långa hår och en av dom gjorde en fläta :p Dom röker som fan här - Inomhus. Jag, Brian och Lee var tvungna att gå efter nån timme för vi började må fett illa av röklukten - man blir nog lätt det när ca 10 pers sitter och kedjeröker i ett litet rum med fönstren stängda. Imorgon ska dom dra med mig ut på puben - dock kan jag inte dricka för jag äter pencillin tills nästa fredag :( får väl se hur det går :p

Idag vaknade jag av att Shauna kom och öppnade min dörr och frågade om jag ville med och handla - okej sa jag och gjorde mig iordning. Jag, shauna , brian och Lee's bror Blake (tvillingarna oxå såklart) åkte till macroom och satte oss på typ ett bageri-fik. där fick jag äta min första "traditionella irländska frukost" som dom 'lurade' på mig . Ni ser bild nedan - jag kan säga att jag INTE orkade allt :p OCH kan även säga att mina planer på viktminsking här nog kommer gå åt pipan.
Efter 'brunchen' åkte vi till Cork (ligger ca 30-40 min härifrån) för Brian's fisk är sjuk :p han behövde nån medicin till den. sen gick vi runt där hela dan, dock hade jag inte sovit så bra inatt så jag ville bara hem. hursomhelst så kom vi hem vid kanske 18 tiden här (19 hos er) och sen dess har jag varit på  mitt rum och fått ihop alla hjärnans bitar som slagits sönder till värsta huvudvärken av barnskrik :p

Allt är bra här med andra ord - full rulle hela dagarna - och imorgon ska jag väl ut då, om dom ringer mig :)

Nu blev det mycket text = tråkigt  Här har ni bilder = roligt . bilderna är från igår och förrgår , I think

                           
Amy sover                  Ibland har man famnen full :p           Katie & Amy                           Katie
  
Irländsk frukost                 Solnedgång                  Jag & Amy ( jag = fett trött :P )

Jobbig + regnig dag

Ja idag har jag varit ensam med tvillingarna från 10 till 17 (irländsk tid) och jag hade sovit så jäääävla dåligt inatt - Lee hade ställt värmepannan på nästan högsta värmen och glömt bort att vrida ner den under natten - men det visste ju inte jag , så jag låg under mitt tjocka täcke och svettades , gick upp vid 4 tiden inatt och vred ner mitt element men det hjälpte inte så mycket.

När jag sen vaknade vid 9 imorse så vad jag allt annat än utvilad. Allt jag hade lust att göra var att sova men det ville inte de små liven. Vid 13tiden var jag övertrött och skulle lägga dem, ca 40 min senare somnade dom och sov väl i näst intill en timme = skön kort vila för mig.

Vid 17 kom Lee och Shauna hem och då åkte vi förbi Lee's mamma och hämtade lite nya kläder som hon köpt till barnen. När vi kom hem gick jag upp på mitt rum och snart ska jag nog lägga mig så jag orkar med dagen imorgon - klockan är snart 21 här. Från imorgon kväll är jag ledig fram tills måndag = skööönt.

Bilder får ni imorgon

Livet rullar på här på Irland

Här har ni lite bilder igen - har lite fullt upp så hinner inte skriva så mycket. solen skiner iaf och det är bra!

     
Katie & Amy                                                            Jessie                               Shauna & Lee           Shauna & Jessie
    
                                            Lee & Amy                                                    Amy & Katie                           Amy & Katie

Here I am

Förlåt att jag inte gjorde klart nedräkningen, men hade så sjukt mycket att göra innan jag åkte.

Nu är jag iaf här - och det är verkligen GRÖNT här, jag tänkte - jaja det är väl gräs där, so what? MEN - det är verkligen GRÄS ÖVERALLT. Vägarna har typ kullar ca 1,5 meter höga på varsin sida och de har gräs på sig. vart man än tittar så är det gräs och gula buskar . Jag klagar inte !

Solen lyser och barnen är glada - här har ni lite bilder - Enjoy

    
Jag & katie                    utsikt från mitt fönster.   Amy bak och katie fram   Macroom - byn                Mitt rum

                              
På vägen från Dublin till Macroom                Katie


Irland 4 Dagar kvar

Ja fyfan - det är Nu man inser att man snart ska åka. Hur har jag tänkt att jag ska hinna med allt på den här korta tiden som är kvar? helt otroligt.

Tidigare idag var jag på stan och fixade lite saker och sen åkte jag hem till mamma och åt lite påskmat - gott.

Idag har jag även pratat med familjen på telefon för första gången, det var Ganska nervöst, jag var rädd att jag inte skulle förstå någonting av det dom sa. Men det funkade helt okej - bara några gånger jag inte fattade.

Imorgon är det packning av lghten som gäller, allt ska bort typ och så ska jag tvätta alla mina kläder osv.

Här har ni en bild på (Snart) min by


RSS 2.0