20 years old

Fyllde då 20 år igår.

 Han hade bokat ansiktsbehandling , massage och ett avskilt rum med bubbelpool till oss  :O sen efter det åkte vi till Hard rock Café och åt skitmycket mat, och självklart hade han fixat så personalen kom och sjöng när vi fick in efterrätten :p hihi

Idag har jag köpt en diskmaskin för pengarna jag fick av min mamma och mormor i födelsedagspresent :D
ska försöka fixa någon som kan installera den åt mig.

Skolan rullar på oxå.
T har inte hört av sig, vilket sårade mig som fan när hon inte ens skickade ett sms igår .



out

sovdags

i nya lägenheten. idag var jag med skolan på utflykt. riktigt jobbigt. gå i en jävla urskog i hundra år. 3 km som kändes som 3 mil.

Nu har jag flyttat in ALLT utom lite kläder och småsaker i min nya lägenhet. känns väldigt konstigt att verkligen sitta här (och sno lite internet :p oxå) och ba: här bor jag ! 

Idag var en tjej och tittade på rummet jag ska hyra ut och imorgon kommer en till och ska titta :)

Är väldigt väldigt trött nu.



grr

studytime biatch

Börjat skolan idag, det var kul .  Imorgon ska vi på äckelutflykt .
Jag har börjat damma i nya lägenheten , fett jobbigt.

min rygg börjar känna av allt lyftande , mina fötter / ben oxå. deprimerande.

Nu är jag hemma hos min mamma och mina katter. mys

imorgon ska jag träffa en ( eller 2 ) tjej/er som ev. ska hyra ett rum hos mig.



good night



Its too late

att skriva nu. ska till skolan imorgon / idag  och prata med rektorn.

har flyttat in saker i lghten som en galning. inflytt Fredag.


Mjau

Movin' on!

Yippie! Idag var vi och pratade med dom som har bott i min nya lägenhet. Dom har redan flyttat in i sin nya lght, så den står tom redan! . Vi fick iaf 1 nyckel av dom , dom har kvar 2 fortfarande, men dom får jag när dom tagit bort alla sina saker. men iaf.
Fan vad nasty golv och tapeter det är där ändå asså. golvet är från 80talet, och väggarna säkert oxå. äckligt. Men jag ska försöka ta tag i det så fort som möjligt. anyway. Jag kommer som det ser ut nu att flytta in i lägenheten på fredag helt! kanske tilloch med innan!

Jag och L har precis kommit hem efter att ha flyttat över massa massa "småsaker" till lägenheten. Jobbigt.

Enda tråkiga idag är att glaset på en stor tavla gick sönder när vi höll på att flytta :(


Imorgon ska jag ringa runt 100 samtal .

bye

It's over between us

Fuck . Förlorat min bästa vän till en annan värld. Hon har inte dött men det här känns nästan värre. Jag orkar bara inte mer. Jag klarar inte av att ge henne det hon ber om, och det är upp till var och en att tycka om det är rätt eller fel. Tragiskt är allt jag har att säga om det iaf. Tre ord kommer upp i mitt huvud och jag ler åt det som vi en gång skrattade så mycket åt "Mamma hjälp mig"

Yes yes , movin' on

Idag har jag och L varit på stan med hans yngsta son. Jag var allmänt irriterad helt utan anledning, och på vägen till "restaurangen" som vi skulle till så var det en uppförsbacke . L går såå fort och jag hänger inte med, så jag grabbar tag i vagnen som L puttar framför sig med sonen i, och jag bokstavligt talat hänger med . Skönt tänker jag , tills L tittar på mig, tittar på min hand , tittar på mig igen lite surt , tar bort min hand och kommer genast mycket mycket längre fram än mig. Och direkt blir stegen tunga för mig igen .  ( Det här är skrivet med ironi so you know )

Till slut kom vi fram iaf och maten var god. Efter det köper jag ett par trosor för 20 kr ( fatta rean där asså) och jag är glad igen .

Nu ska jag sova ensam inatt, L sover borta. Måste klara komma över nojjan jag har skapat med att sova ensam. Jag ska äta glass och popcorn, se på film på min nya tv och spela lite spel på datorn.

Och imorgon, kära ni, ja då kommer jag sitta här med besked om när jag ska flytta in i lägenheten :)


Mjau sa katten

Ps. Höll nästan på att bränna ner lägenheten idag när jag skulle vara duktig att göra iordning en paj till L, skulle in i micron i 3 min, självklart tänker jag inte på att ta bort folien. Tyckte det lät skumt och L gick och tittade och ba; Shit det brinner. det blev brännmärke i folien men han åt den ändå :)

Entusiastisk, kreativ och idealistisk ?

Jaa det är det jag ska vara tydligen. Gjorde ett test som skulle visa min personlighetstyp och vilken karriär som skulle passa just mig. ( http://se.41q.com/typ.41q?p=14685443 ) Gjorde det bara lite hastigt men tyckte det var lite halvläskigt när jag såg vilka yrken som kom upp.

"Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare."

De jag strukit under är de yrken jag har funderat på att "bli". Lite halvt creapy tycker jag. iaf. "Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer." är också väldigt jag.


Men men.... Idag har jag tagit det så lugnt man kan. kollat på tv, spelat mahjong på datan och ätit glass.

MEN !! Jag har införskaffat mig en väääldiiigt fiiiiin tv nu! Bild kommer senare, kanske när jag inviger den med att kolla reprisen av Dexter. I love

För övrigt är jag irriterad över att folk verkar ha glömt bort hur man skickar SMS , och om dom inte har drabbats av plötslig alzheimers ( http://www.alzheimerfonden.se/?id=68 ), vilket jag för vår vänskaps skull hoppas på, så förväntar jag mig en bra förklaring, inte bara någon enkel lögn. Är trött på lögner och draman.

Nu ska jag slötitta på nån film på 9an i väntan på dexter och äta vattenmelon.



Over & Out                      ( old jag vet )


Playtime


Så nu har jag precis ätit hälften av en laxbit tillsammans med broccoligratäng. Riktigt mätt och ganska nöjd över att ha kvar så jag kan äta gott till lunch imorgon!


Imorgon ska jag ändå försöka komma iväg och titta på tvn iaf.

Nu är det tvmys framför tvn som gäller resten av kvällen, Hells kitchen har redan börjat! 

Yeah

Första inlägget av förhoppningsvis många.

Ganska mycket saker som "händer" i mitt liv nu. Ska flytta till en ny lägenhet, troligen börja skolan igen och samtidigt lämna tonåren bakom mig och bli Vuxen. Vad kommer det innebära?


Anyway.

Idag har jag varit med min min styvson och hälsat på hemma hos min mamma. Hon och min brorsson hade bakat sjukligt mycket bullar , och dom pracka på mig 1 hel påse när vi skulle hem.
Har även mina två katter där för tillfället oxå , så mysigt att träffa dom igen.

Sen ringde jag hon som bor i den lägenhet jag ska flytta in i oxå. Flyttdatumet har hittills varit 1 sep, men det ser troligen ut att bli mycket tidigare! ska träffa henne och hennes man på söndag.
Jag vill flytta in på måndag , har väntat sen i Juli , jag vill nu nu nu .

Nu är det elimination på project runway, måste se


see ya

RSS 2.0