Fångarna på fortet!

Idaghar jag uträttat lite ärenden på stan. Jag såg en sån söt sak idag utanför den lokala kiosken! Tog en bild,men min dator vill ej sammarbeta med min mobil så jag lånar en bild från nätet istället. GB gubben har fått en fru! :D jag blev helt till mig!

Något annat jag är helt till mig över är att fångarna på fortet ÄNTLIGEN kommer tillbaka! Där kan vi snacka om riktig nostalgi på hög nivå - Jag längtar :)

Annars har jag inget jätteintressant att skriva om,så jag avslutar här. kolla vad söta GB-paret är!


Skrivkramp

Har inte direkt haft lust att skriva det senaste.

Jag är så jävla trött på att människor aldrig slutar att förvåna en, och då menar jag inte på bra sätt.
S är bland den värsta människa jag någonsin mött, och jag önskar henne det värsta livet som möjligen går att ha och mer därtill, men önskar samtidigt att hon inte var så jävla dum i huvet och falsk så det faktiskt gick att umgås med henne. Aja. Finns inget att göra åt, bara hoppas hon slår i huvet riktigt hårt så hjärnsubstansen hamnar där den ska vara.

Även andra människor man sett som vänner kan med en enda mening få en att börja fundera över vem fan det är man umgåtts med och hur man ens kan låta vissa meningar komma ut i världen så att vem som helst kan höra. Ibland undrar jag fan vart människors empati och vett har tagit vägen.

När jag i februari fick veta att två av mina ex-pojkvänner avlidit gick stora bitar av mitt hjärta sönder och jag kan fortfarande inte förstå eller acceptera det som hänt. Jag vill inte inse att de inte finns kvar och att de aldrig komma tillbaka.. Det är inte rättvist att två så underbara killar tagits från alla som älskar dom. Deras död är något som dragit ner mig rejält, mer än jag visar min omgivning. Det känns som att ingen skulle förstå varför jag är så ledsen så det är lika bra att sörja inom mig i min egen takt.

Jaja.

Något bra som hänt är väl att jag fått lite småjobb här och där som jag trivs med och gör så att jag inte förgör mig själv med negativa tankar. Och! jag har äntligen tatuerat mig igen! Se bild nedan.Skabli bättre att uppdatera . Ha det bäst.

 


RSS 2.0