Elavbrott

I hate Elavbrott   ....................   och att vara ensam :(

I Love Weekends

Har haft en supermysig helg, men som alltid så finns det minusstunder också - men dom struntar vi i!

I fredags var jag med Persikan hos henne och åt gott och drack gott, vi hade en helt okej kväll! Träffade Persikans kompis Sara och hennes kompis Johanna ( har jag för mig att hon hette) och sen åkte jag hem till mamma och sov där.
När jag vaknade igår var jag lite småsur på Persikan över saker som hänt kvällen innan, men det vände snabbt och vi bestämde att vi skulle åka till Långholmen och se stand-up.
Jag drog med min lillebror och hans kompisar Alex och Markus. Vi åkte och mötte upp Persikan i Hornstull. Riktigt varmt väder och vi var på bästa humöret! Persikans kompis David  ringde och ville följa med och det fick han , efter att vi köpt lite mat och plastglas gick vi en låååååång väg ( enligt lillebror som klagade lite över att han skulle dö av värmeslag ;D ) men tillslut hittade vi en fin liten gräsplätt i skuggan där vi satte oss och käka lite och drack.

Efter någon timme ville vi sitta i solen istället så vi hittade ett berg där vi satte oss och där blev vi kvar till runt 19tiden.
När drickan var slut för Persikan så åkte vi hem till henne och hämtade mer , sen åkte vi tillbaka till långholmen igen runt 21-tiden. När alkoholen var slut åkte Persikan hem med sin kille och jag åkte hem till min mamma och sov där.

Idag är det mors dag - vi brukar inte direkt fira det men idag kände jag mig på bra humör , så köpte en fin blomma, en trisslott, kräftstjärtar ( som vi åt på smörgåsar ) och lite läsk så hon blev jätteglad när hon kom hem efter jobbet :)

Här har ni lite bilder

          

Hoppas hela sommaren 2009 blir lika fin som igår!!!


lite kort

lite kort om saker som hänt under tiden jag inte skrivit.

Jag har börjat köra på körskola, kört 2 gånger och gått en utbildning på körskolan som heter "riskettan".

Katterna har kommit hem och är så glada och ute nästan hela dagarna ;p

Puzzel har fått sin första äckliga fästing , som ska tas bort under morgondagen.


Imorgon ska jag hem till min mamma en stund, kolla en lägenhet , träffa Persikan och efter det hem till mamma igen för att sen sova där ... det är iaf så planeringen ser ut.. Får se hur jag känner imorgon. 

Nu ska jag och katterna snart gå och sova , närhet är allt 

TÄND ETT LJUS KLOCKAN 21.00 IKVÄLL!

                         

Idag, den 25 maj, är det internationella dagen för försvunna barn. Dagen började uppmärksammas efter att Etan Patz, en 6-årig pojke, försvann på väg till skolan 1979. Det var första gången han skulle gå till busshållsplatsen ensam men han kom aldrig fram. Ingen har varken sett eller hört från pojken igen. Han blev officiellt dödförklarad av en domstol i juni 2001 och man satte hans dödsdag till just den 25:e maj 1979, dagen han försvann. Den misstänkta förövaren, Jose Antonio Ramos, sitter i fängelset för att ha utnyttjat en annan 8-årig pojke sexuellt. Han har också erkänt för en cellkamrat i fängelset att han hade tagit Etan till sin lägenhet, våldtagit och sedan mördat honom.

Internationella dagen för försvunna barn är inte så uppmärksammad i Sverige. Jag undrar varför? Det blir mer och mer vanligt att barn försvinner i Sverige. Oftast är det ena föräldern som lämnar landet och tar med sig barnen. Men det finns även föräldrar som förlorar sina barn, det händer här i Sverige. Dom flesta minns Engla, en 10årig flicka som försvann den 5 april 2008 när hon cyklade hem. Hon blev kidnappad, grovt våldtagen och mördad. Det finns barn som fortfarande är försvunna. Glöm aldrig det!

Ikväll klockan 21:00 så kan du hedra minnet av försvunna barn genom att tända ett ljus i ditt fönster som kan lysa ut mot gatan. Låt ljuset brinna en timme.

Sprid gärna vidare detta budskap via din blogg eller på annat sätt.

röjhelg och drömboende

Ja fyfan , i fredags var jag S och M ute på krogen - röjde GÄRNET .  När krogen stängde tog jag och M taxi hem till mig och det var ju en upplevelse bara det.
Laddar upp lite bilder från vår helg här nedanför då jag är kass på att skriva för tillfället , mår helt sjukt konstigt i magen, får hoppas det blir bättre senare.

Jag letar fortfarande lägenhet att byta med våran . Tänk om man kunde hitta någon fin lägenhet inne i city, med vitt trägolv, vita väggar, vitt tak , naturligt slitet, stoooora fönster, kök med köksö, stort helkaklat badrum - i can go on.
Man får faktiskt ha ett drömboende . synd bara att det just är en dröm :p
Men titta på de bilderna jag la in som jag hittade på nätet - GE MIG.

  
Och så har vi bilderna från helgen;
     
 
HAHAHA SANDRA SOVER NÄSTAN - NUMMER TVÅ HAHAHAHA


tragiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiskt

hihihi

  SANDRA SKA DU INTE VAKNA NÅNGÅNG? VI SKA JU GUNGA






ps. jag är med Sandra nu

Brustet blodkärl....

Herregud. De konstigaste sakerna tycks ofta hända mig.

I förrgår märkte jag ett blåmärke precis vid armhålan, och jag funderade på vad i helskotta jag kunde ha gjort för att ha fått det.. igår hade det förökat sig och börjat vandra ner mot armvecket och då ringde jag sjukvårdsupplysningen.

Brustet blodkärl tror dom att det är. Idag ser det ut som någon misshandlat mig genom att slå ett finger längs insidan av armen och det är ömt längs hela blodådern ända ner till utsidan av underarmen och till handens utsida. knepigt.

Jag försökte ta en bild så ni får se hur sjukt det ser ut, men tror inte jag lyckades helt. Här har ni.


ORKAR INTE

Jag är så jävla frusterad över bostadsbyteshelvetet så mina dagar är inte så ljusa för tillfället.

Men idag hämtade jag ut mitt paket jag fick igår, mina fiiiiiiiiiiiiina gympaskor från tradera!!! i förrgår fick jag ju mina andra små fynd därifrån , så här får ni se bilderna som jag utlovade då!

  
Plånbok                             knytskjorta       MINA FINA SKOOOOR! med dom kan jag gå läääänge på löpbandet :p

Jordgubbstårta

Inatt sov jag hos mamma då. Myste med katterna och tittade på tv hela kvällen, men la mig ändå någorlunda tidigt.

Idag kom  Persikan förbi och då blev det jordgubbs/vindruvstårta = MUMS . Det blev mycket uppskattat där hemma :)
Efter lite skitsnack åkte Persikan hem till sig och min mor och jag småpratade lite innan det var dags för mig att åka hem. Nu står jag i köket och lagar lite mat -  ska mysa och se lite på tv  och kanske tar jag en sväng på löpbandet senare .

Ang. lägenhetsbytet så har jag inte kommit nånstans tyvärr..  har 3 st 100% byten på en sida, men det står stilla, folk svarar inte på mail/telefon eller förstår inte vad jag säger och tvärtom - vilket är väldigt tröttsamt :( Jag vill att vi ska byta NU. men men , allt har väl sin tid.


Ha det bäst. bilder får ni senare eller imorgon på tårtan och några fina traderafynd jag fick hem idag!

FYFAN I HELVETE ALLTSÅ

Jag mår så JÄVLA dåligt ! FYFAN för dessa människor som PLÅGAR försvarslösa djur. Jag finner inga ord!

Om jag kunde så..... herregud. Jag kan inte ens med att titta på kalla fakta's program.

Det måste få ett slut


http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=729261&treeId=9023&renderingdepartment=2.757

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=730985&treeId=9023&renderingdepartment=2.757

Tänder

Nu sitter jag hemma hos min mamma och det är ju alltid trevligt. Jag säger bara en sak; jag Älskar min bärbara dator! den väger så gott som ingenting och den får precis plats i min väska , som jag för övrigt nästan älskar ännu mer, och är så bra och fin. anyway.

Igår hade jag lite myskväll hemma och lagade pepparbiff (eller stek??) och jag gjorde sååå god sallad till! ska göra en likadan här ikväll så kan ta en liten bild då! vi hade det iaf hur mysigt som helst, och vi hade köpt 3 filmer tidigare i veckan så vi såg 2 av dom, den 3e slutade funka mitt i :(. 
Filmerna var Teeth , The Signal och Incubus. Incubus var den som slutade mitt i , tyvärr ska vi väl säga, den var faktiskt ganska bra! Teeth var den jag valde när vi stod i videoaffären, och den var var helt störd haha , vi måste se den persikan!
 Sjukaste filmen på riktigt länge alltså.

kolla trailern :p


Nu är det dags!

Nu har jag varit dålig på att skriva igen , börjar tyvärr bli en Ovana . förlåt för det iaf.

För några dagar sen sov S över och det var ju trevligt. Vi kolla på film och hade det super. Sen sov vi inlåsta i sovrummet då vi var rädda för mördare :)

Igår tog jag äntligen tag i det vi länge pratat om och köpte ett löpband på blocket. Nu ska jag bli smal!!
Maskinen är av variant strlk STOR och väger 85 jävla kilo, helt otroligt. Men lyckades få upp skiten för trapporna (se bild) och nu står den här i vardagsrummet i all sin prakt.

Imorgon ska jag in till stan och träffa Persikan , vi skulle väl äta nåt tror jag, om det är bra väder.

Här har ni bilder !

                                           
trapporna vi bar upp makapären för.     Den står nu intill väggen istället.      Nu ska det gås :p


Gnesta + Hishult + Gränna och allt däremellan

I lördags åkte jag till Gnesta och gick på dop ! tog sin tid att åka dit, men det glömde man ganska fort när man väl var där.
Kyrkan och cermonin var jättefin. Efter dopet åkte alla hem till min vän Frida, mamman till Tindra som döptes, och där blev det tårta och saft. Senare blev det grillning och jag hann få ett grillspett innan jag tog tåget hem.

Här har ni lite bilder från mina äventyr i helgen

  
Kyrkan                                        Tindra                       Frida & Tindra


               
Jag på tåget       


Segråtta

Förlåt att jag inte uppdaterat på typ 150 år men jag har varit fett seg och ingenting spec har hänt .
 Jaja jag har inget roligt att skriva så ni får en , alltid lika vacker, bild på mig så ni blir lite gladaaaa


RSS 2.0