RUM UTHYRES !!!

Nu är det så att jag hyr ut ett rum i min lght  from slutet på nov eller 1 Dec.  Annons från blocket är följande: http://www.blocket.se/vi/18874507.htm?ca=11_s


Jättemysigt rum , värt att se!

RUM UTHYRES?

Någon som söker bostad slutet på dec?

Höstlov!

Förlåt att jag inte har skrivit på några dagar, inte haft så mycket att skriva om , och har ju faktiskt lov nu så då vill jag bara ta det lugnt och har varit hos min mamma några gånger.

Snickarna håller på att lägga golv hos mig för fullt och dom blir klara imorgon, så jag har burit alla möbler fram och tillbaka, först ALLA möbler ut till matsalen, sen ALLA möbler in i sovrummet. Kul det ska bli att flytta tillbaka dom till sina rätta platser sen och montera ihop sängramen *inte* Men då har jag fått mitt golv som jag så länge längtat efter iaf!!

Sen är jag ju inte säker på att jag ska behålla Hela sängramen heller, utan endast en del av den.. speciellt efter att den råkade gå sönder när vi tyckte att vi kunde flytta hela sängramen utan att montera ner den. smart

Ikväll ska jag kanske bli bjuden på erotikmässan , ska bli lite småkul att titta runt där, och kanske hitta några fina piercingsmycken och sånt !



Torsdag

Igår var jag hemma hos min mamma till ca 20.30, tog det lugnt.

Hade samhäll första lektionen och vi började prata lite om Kvinnor och Män . Vi ska läsa om det "ämnet" närmaste framtiden och jag tror att det kan bli roligt faktiskt. Jag tror dock att det kan bli väldigt olika åsikter om vad kvinnor är "till för" samt vad män är "till för" då många i min klass är av utländskt påbrå. Men det kan ju vara intressant.

Efter skolan åkte jag hem och snickaren som ska lägga mitt golv hade satt en lapp på min brevlåda där han ville att jag skulle ringa upp honom och boka tid. Så på Måndag kommer dom och börjar lägga det nya golvet!! Riktigt skönt!

Ska snart börja röra mig till mamma igen, hon har lagat rotmos med fläsklägg!! MUMS!!


Mjau

Höll på att glömma! : På Måndag ska jag även fotografera de sista bilderna till utställningen , hoppas de blir bra! 


Blodpudding!!

Idag när jag var påväg hem fick jag ett sug efter blodpudding och bacon så när jag hämtade ut papper som ska va med i min bok så köpte jag det med mig hem. Gott blev det oxå :)

oooh fashiiiiooon  (älska reklam)
 

spännande !! NU börjar desperata hemmafruar!



Mjau


Inte så roligt faktiskt

Har precis kommit hem , har varit och köpt bord ute i skogen. ( Ingarö ) Det var kolsvart och jag var jätterädd. Det sprang ut en räv mitt i vägen och det var tur att man inte "råkade" köra över den :D

Så nu har jag ett matbord iaf!! gammaldagsstuk och allt , med fyra stolar. Väldigt fint och väldigt bra! Nu är det bara en skänk , en fotölj och det nya golvet jag måste fixa. Sen är jag nog ganska halvnöjd för tillfället.

Imorgon har jag sovmorgon till 12.45 RIKTIGT NICE! Hoppas jag kan sova länge, och inte vaknar typ 9 som jag fått ovanan att göra. Jag tror att någon kanske har smittat mig med något virus, jag har lite halvont i halsen och haft huvudvärk till och från hela dagen idag. Hoppas det går över.


  
Mitt bord! (bilden är från annonsen på blocket, ej mitt kök och extraskivan har jag tagit bort)



Night


Waiting

Har tänt ljus i hela lghten så mysfaktorn är på max och nu sitter jag och kollar på Ensam mamma söker, hur lyckas dom hitta så härliga mammor varje säsong?

Idag har jag varit i stan och hämtat en sekretär som jag köpt från en på blocket. Den är vit med cendré -färgade lådor. Passade jättebra i sovrummet!

Imorgon är det skola igen !



Grr

PS.  Min favorit för tillfället 



      


Friday

party? mm kanske.

Efter en 7.0a känns livet lite lättare ändå. (nej jag är inte fjortis, bara lite, med alla som inte dansar i bakgrunden och full efter en 7.0a men jag ler ändå)  Kanske tar jag på mig finklänningen eller nån mindre behaglig. vi får se efter nr 2.


Sandra är här och nu ska vi vara glada . kanske lite popcorn innan man går ut oxå, gott.


   
haha alla som inte dansar är våldtäktsmän



My pussy

Tired

Satt inte alls vid datorn igår, jag på bibblan och "kollade" på Katarina Wennstam. det var kul!

Sen åkte jag hem och åt fruktsallad, fruktgodis och såg på efterlyst.

Sen direkt i säng och somnade som en stock.

Idag var jag med skolan på DN och vi gjorde typ en egen "tidning" och sånt. det var okej, vi fick iaf sluta tidigare. Nu är jag hemma och har badat i typ en timme, plockat lite i lghten och ska nu åka till mamma och sova där inatt så jag kommer upp imorgon. Jag hoppas det är sista fredagen jag början 8.30, det kommer inte funka då :( 

Kommer inte ha datorn med mig ikväll så skriver mer imorgon!


So tired

Fyfan vad trött jag har varit idag. en minut kändes som 30 i skolan och jag nickade till flera gånger över boken jag läste.

Har även varit superdeppig och känslig hela dagen och känns som allt gått åt helvete för mig idag ..
På vägen hem satte jag mig och fortsatte läsa min bok och tänkte att snart är jag hemma och kan stänga in mig. Men inte fan ska det bli som jag vill, nej då - en station innan det jag ska gå av så säger tågtanten i högtalaren att alla måste gå av pga ett fel längre fram. ja herregud . mitt i rusningstrafiken ska alla på samma bussar och jag kommer inte med den första. står och väntar och tränger mig före i kön när bussen väl kommer . NU kommer jag snart hem tänker jag . MEN självklart lägger dom ny asfalt så en bussresa på 10 min tog ca 40. KUL


Imorgon ska jag gå och lyssna på en författare som ska prata på ett bibliotek med min klass men inte förrens vid 18 tiden så jag tänker åka hem till min mamma och försöka släppa barnlängtan och lghtsångesten för ett tag. och kanske tigga lite mat :p


Jessica jag tror vi kan ses i helgen! 

New addiction

Känner mig redan beroende av fruktsallad. Har köpt ännu mer frukt idag och nu ska jag snart börja göra iordning den.

Jag har fått nojja på barn och har halvångest över att jag ser dom överallt och fler och fler i min "närhet" blir gravida. Inte blev det bättre när jag träffade en gammal klasskompis till mig på pendeln imorse med hennes 1åriga son. ush jag blir deprimerad.

Måste uppehålla tankarna med julpyntsdrömmar samt tv + fruktsallad.

Nu blir det sjukhuset under tiden jag skär frukt  och har räknat med att bli klar lagom till 20 då färjan börjar !




Alltsåå det är svårt att förklara


Fruitsalad

Nu jävlar har jag gjort fruktsallad och jag är stolt så laddar upp en bild på mästerverket!

voila


Christmas

Igår när vi var i olika affärer så hade dom börjat sälja julsaker. Jag ville köpa allt allt allt men har man inga pengar så får man vänta :( inte roligt. När jag får pengar så tänker jag fasta i en månad och bara köpa julsaker för dom istället. 

Idag har jag hållt (håller) på med några nya gardiner som ska hänga i köket samt vard. rummet typ hela dagen. det går inte så bra när jag har datorn brevid mig och tv:n framför mig.


JOHANNA JAG ÄR AVUNDSJUK PÅ DIG


IKEA

förlåt att jag ej har skrivit på typ 100 år har haft lite fullt upp.


Jag sitter just nu och har målarfärg över hela mig ( se bild ) efter att jag själv målat klart äckelhallen. om det inte räcker nu så begår jag självmord. Har kvar att måla sovrum + kök. fyfan.



Jag ska sälja min sänggavel då jag har ändrat mig om inredningen så nu har jag värsta mysfaktorn på G. Yeah.

Nu har jag massa saker att göra innan sovdags. bland annat: fixa gardiner i lghten, lägga ut matta i hallen, byta gardiner i sovrummet, byta ut de 2 gamla täckena i sängen till det stora nya, bädda om, fixa med blommor m.m
Ush jag blir trött bara av att tänka på det.

Ska blir bättre med uppdatering!!! promise!


Grr

PS. någon månad gammal bild på mig. "Uppdaterad Caroline" som Johanna sa :) (hemsk bild men får funka)


Jag kommer inte upp!

Igår var jag ensam hemma hos mig. Jag vilade från 15  till typ 19, satte mig framför tv:n till typ 1 och la mig och sov igen och vakna igen 10.30 imorse. fatta utvilad där asså :p

Idag har jag och Sandra hjälpt en kompis att bära in saker i hans nya lägenhet och vi ska sova här inatt.

Vi har fixat lite här i hans lght och sen var vi hungriga och gick till en typ pizzeria/restaurang och åt oxfilé med kantarellstuvning ( stod i menyn att det var kantarellSÅS men såg ut som typ katarellgegga :P ) och potatisgratäng.
På vägen hem gick vi med magarna i vädret och det kändes som vi skulle föda vilken minut som helst haha.

När vi kommit hem skulle hon såklart röka och hon får ej röka vid fönstret här för det luktar h*ra då, så smarta carro kommer på att det bara är ca 0.5 meter till marken utanför fönstret, så hon kan hoppa ut och röka där. Då säger hon självklart att jag ska bevisa att det verkligen ÄR så lätt. Så jag hoppar ut... och med ens inser jag att det inte var så smart. Jag får halvpanik och vill komma in, hjälp sandra hjälp säger jag. men hon bara skrattar och jag får hoppa in genom fönstret och kravla mig upp och sträcker benet och ramlar in. INTE ROLIGT. så vi går tillslut utanför porten så hon får röka sin j*vla cigg. :(

Vi har gjort lghten till en riktig pundarlya nu asså :p har använt det gamla trasiga lilla kylskåpet som vard.rumbord haha
han skulle döda oss om han såg hur det såg ut :D

Men nu ska vi äta mer vattenmelon och kolla tv .


      Sandra sover nästan haha

Mjau said the cat


I miss U


Idag har inget speciellt hänt.. varit i skolan.. Lämnade in 3 läxor på en gång, mäkta imponerad av mig själv där alltså!

Åt sushi med samer på lunchen, alltid lika roligt & crazy när vi gör det ;) haha

Även fixat lite med tvätt och såna tråkiga saker.

Depressionen hinner ikapp mig.


Nu - Efterlyst , jag är 100 på att jag när som helst kommer se någon från min skola på en blurrig bild med Hasse Aro's allvarliga stämma i bakgrunden säga: "har du sett denna man, hör av dig nu"



Oh my pussy


RSS 2.0