myskväll i pyamas

Idag vaknade jag ganska sent. Åt några mackor och drack oboy sen bar det iväg till stan igen. Idag var det, om möjligt, ÄNNU mer folk ute. Man får ta starka och medvetna steg mot sina mål när man är ute annars blir man nog nertrampad.
När jag var klar åt jag lite mat och begav mig efter det mot Systembolaget. "Jag tror inte det är mycket folk där idag, det var inte det igår så" säger jag och tror på mig själv.... tills en folkhop syns framför oss, som jag är nära att gå förbi i all hast, innan jag ser vart hopen börjar - utanför min destination. KUL -  tillbringar ca 20 min utanför och när jag väl kommer in så finns det bara cider av allt jag ville ha :( Men men det får duga.

Pyamasen jag köpte igår som fel strlk fick min kära inneboende och hon blev så glad så glad, så ikväll såg vi (nästan) ut som en , när vi satt i likadana pyamasar brevid varann i soffan med varsin dator i knäet :p

Imorgon är det nyår och vi ville gå till Hardrock men det fanns ju självklart inga bord lediga :(  Så vi får låta ödet leda oss någonstans imorgon.


Ha det superskönt!


kaos på stan

Idag var jag då inne i stan där jag träffade Frida och hennes dotter Tindra som är 8 dagar gammal idag samt hunden Kiara som hade sin plats vid fotändan i vagnen ( en liten chihuahua får ju praktiskt taget plats vart som helst ) och så klämde vi oss fram inne bland alla människor som också ville slita åt sig alla reaplagg. Herregud alltså. Och provhytterna var ju inte roliga, luktade gammal gymnastiksal och det låg galgar över hela golvet.
Men man kom ut levande med några plagg i påsen iaf. Dock måste jag åka in imorgon igen, då jag tog heeelt fel strlk på en pyamas. riktigt irriterande.

När jag kom hem la jag mig i badet och läste ut boken jag läst i någon vecka - Innan jag dör heter den. skitbra!!

Sen har jag faktiskt bara legat här i sängen med datorn på mitt ihopfällbara sängbord och bara tagit det lugnt, har inte riktigt blivit av med min j*vla förkylning jag lyckades få på julafton. Ush.


Ha en skön kväll!

norrmän spindlar och alkohol

Har inte haft någon vidare lust att skriva, men jag lovar att jag ska bli bättre.

En tjej som heter Melissa har flyttat in hos mig nu! hon är 21 år och kommer från Norge så ibland blir det lite roliga missförståenden :p ta som exempel igår när vi satt på väg in till stan och hon bara; "å fy flate!" haha det var lite roligt.

Julen firade vi den 23e, jag, mamma, bror och det var väl helt okej! och på kvällen spela jag bingolotto, men vann självklart ingenting.

Jag trodde att husspindlarna var utdöda såhär i slutet på december, men tydligen så är dom odödliga, för en stor j*vel kom krypandes över golvet så jag och Melissa slängde oss upp i soffan och bussa katten på den, men den kom undan och kröp in i min walk-in-closet och försvann spårlöst . riktigt äcklig var den.

Imorgon ska jag träffa Frida och hennes dotter som föddes i söndags! ska bli jätteroligt!! Vi ska på stan och titta lite på kläder till oss och fika på ett hundcafé.

Ha de greit :p

...........

allt jag vill är att vara dig nära


sliskigast hittils

såg precis denna reklam på tv4 .. jag har sett de andra artisternas reklamsnutt innan men den här var riktigt äcklig tycker jag . BLÄ

 dålig kvalité men men

näääeee

Jag har tänkt slå in julklappar i flera dagar nu, jag älskar att göra det!, men jag ska nog hålla på det lite till, det kommer fler ensamma kvällar innan jul. Och sä vill jag ha en gran uppe innan så jag kan lägga klapparna därunder direkt :)
Men jag har faktiskt skrivit rim till allas presenter haha dom kommer få damp :p men jag ska iaf läsa varenda en för dom innan dom får öppna presenterna :) Jag är så jävla trött så jag kommer nog somna snart, blir nog en tidig kväll.

Ha en underbar kväll!!

............... nu är det jul igen .............

jag ska såga ner en gran

RSS 2.0