SVARA DÅÅÅÅÅÅÅÅ

Nähä... London svara inte under dagen.. HOPPAS de svarar ikväll, det gjorde dom ju igår - svarade sent på kvällen alltså.
Norge behöver vi ju inte ens gå in på - är VÄLDIGT besviken på att de inte vet hur man svarar alls :p

äh - vi går vidare istället

Idag plingade det på min ytterdörr - det brukar inte göra det så ofta här ute på 'landet' ... iaf - så jag öppnar sakta dörren och tittar vem det är . Där står en ung kille (kanske 17 såg han ut som - SOM MEST) med comhemjacka och nån väska - jaha tänkte jag- nu ska dom försöka lura mig på något mer än det jag redan har (jag har ju för fan com-bo!?) - han sträcker på sig och säger självsäkert: "Hej! Har du din mamma eller pappa hemma?"

MIN MAMMA ELLER PAPPA HEMMA!?


...

Okej .. jag fyller snart 21 år, bor själv (om man inte räknar med norskan som jag hyr ut ett rum till), har bott själv sedan jag var 16 ..  Han tycker att jag ser ut att vara HUR UNG?! 
Jag stammade väl fram något i stil med att jag bor här ... själv , medans jag kände mig väldigt olustig - nästan som att jag lurade honom, som att jag kanske borde sagt  "tror du mig inte? följ med här så får du se! vill du se mitt kontrakt?? min legitimation?? jag har allt!!"

han fick sedan veta att jag hade com-bo och efter det försvann han snabbt ner för trapporna. vem kan det ha varit mest pinsamt för? vet inte riktigt.



Jag låter er veta hur det går med både Norge och London senare ikväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0